Täydellisten naisten kutsu kurnuttaa meille! Kahden persoonan yhtäaikainen ahtauma saman monitorin ääreen aiheuttaa silmämunan kiillettä ja kariesta hampaisiin. Rytmikäs taustamusiikki kruunaa kaiken - melkein!

Elämä on laiffia, nää tsäänssit on fifty-sixty ja Matti Nykänen on meidän idoli.

Juhannus. Se lähestyy meitä sammakkoperspektiivistä! Nyt kyllä aivan ahdistaa, ja tälläkertaa en ole ahmaissut puolta pullollista ahdistuslääkkeitä ahdistukseen tai mielenterveyteen. Mielenterveyteni ei ole poikkeava muista hirmu paljon, ehkä pimeinä ja kirpeinä talvi-iltoina mieleni hurahtelee toiseen ulottuvuuteen tai jotain sinne päin.

Juhannus. Se lähestyy nyt jo kameliperspektiivistä! Nyt kyllä aivan kiehtoo, ja tälläkertaa en ole imaissut puolta pullollista kiehtoutumisestoutuslääkkeitä kiehtoutumisenestoutukseen tai mielenhäiriöön. Mielenhäiriöni ei ole epänormaali muista hemaisevan paljon, ehkä tummina ja pirtsakkoina talviaamuina mieleni sinkoilee kolmanteen ulottuvuuteen tai jotain sinne päin.

Maailman kiertokulku on karmaiseva fakta, epäfiktio, tosiasia, piste ii:n päällä, totuus, muinaismuisto ja arktinen greippi. Ensin oli varmaan kivet ja sitten muutama käpy. Lopulta tuli homesienet ja mökki lahosi (tässä viittaamme mökin homepopulaatioon, joka on kasvava). Epätoivoisina hetkinä tukeudumme kuitenkin läheisiin persooniin ja haluamme jatkaa mökin käyttöä yhteistyössä homepopulaation puheenjohtajan H. Omeopaatin kanssa. Kiitämme kuluneen vuoden yhteistyöstä homepopulaation ja heidän partnereidensa arvokasta panostusta mökin lahoamiseen johtaneissa toimenpiteissä. Sponsoreinamme P. Opulaatio, K. AntaH. Älyttävästi sekä N. Ousussa ovat tehneet unelmastamme mahdollista ja erittäin totta!

Kesäisen vapauden tuhina tutisee housuissamme, joiden sivussa on kosteahko läntti. Kesäfiilis tarttui myös karkeakarvaiseen ystäväiseemme T. (v)Essaan. Hänen arvoisa kunniakkuutensa arvioi tilanteen konfliktipitoisuuden päin pöpelikköä ja tämän seurauksena hänen hetkellisyytensä koki rampauden. Hetkellisyyden keston määrittelemättömyys aiheuttaa jatkuvuuden tähän rampauden kestoon. Toivokaamme kaikki persoonat pikaisia paranemisen hetkiä ja tulevaisuudessa myös arviointikyvyn kohenemista positiiviselle puolelle, ainakin näitä konfliktipitoisia tilanteita silmällä pitäen ja korvilla kuunnellen. Höristä siis korviasi!

Kuolemattomuus on kovassa huudossa. N. (h)Unnun epätoivoiset yritykset päästä hengenheimolaisestaan eroon ovat mittaamattoman suuret, tulokset tosin mitättömän pienet. Yleensä on käynyt niin että N. (h)Unnun oma henkiriepu on ollut lähellä Tuonelaan lähettäytymistä. Esimerkkinä mainittakoon moottorilla kulkevan sahan (tunnetaan nykykielessä käsitteenä 'moottorisaha') käyttö liian ahtautuvissa tiloissa kesken päivällistoimien.

Juonen lopuksi kerromme että juonta ei ole, there is no plot, där är inte tomten, es gibt keine Handlung, no hay ninguna parcela, कोई साजिश है, nincs telek, 沒有任何陰謀.