HEI NAKKISET

persoonani ovat hiemat sekaisin, enkä ihmettele, he tanssivat paulin tahdissa. täti moonikaa. olen aivan ihastunut tähän paikkaan. en tiedä mitään mukavempaa, kuin tulla avautumaan tänne. edellinen persoona vähän vähätteli sitä anananasjuttua. näin siinä tapahtui:

ananas tipahti grilliin kierrevoltilla, ja sitten se leimahti ja kovaa, liekit olivat verhoissa asti, jotka ovat muuten 5 metrin korkeudella, kiitos palatsimaisen lahon tupasen. verhot syttyivät palamaan, ja äitini hengitti häkää paljon, ja nyt hän on viimeisimpien tietojen mukaan teholla. ja varmaan siellä pysyy, kiitos murhapolttajan. äitini on koomassa ja letkurit arvelevat hänen jäävän vammaiseksi, eli saamme sitten kahta vammaistukea!! tarkemmin ajatellen tuo tapahtunut on oikea onnen kantamoinen, eikä mikään tragedia. olen iloinen että äiti melkein tukehtui. koska saamme siitä rahaa noin 21 euroa kuukaudessa, eli kahden vuoden palkan verran!!! unohdinko kertoa, että elämme minimipalkalla? ja koska äiti teki isästä possun, elättää pelkkä äiti meitä. hän on hurjan laiska ihminen. kun hän kävelee lattialla, lankut natisevat kovasti ja taipuvatkin. joku muutaman kerran kai katkennut pari lankkua. olen meistä persoonista runollisin, rakastan runoja. en pidä niiden lukemisesta, elleivät ne ole omiani, mutta kirjoittaminen on aivan mahtavaa. sillä hetkellä olen aivan kuin humalassa. tiedottomassa tilassa. olen aika juoppokin, mutta ei anneta sen häiritä meidän mahtavaa lukuhetkeämme.

 nyt julkaisen muutaman runon:

runo nro 1: PISSALIISA-MAMMAT

"mammat on lihavii

melkoisii pissiksii

ne tupeeraa jalkakarvojaan

ja raapii päänahkojaan

meikkiä ne ei käytä

koska naama on aina maidossa

missäs muussakaan

ne juo perjantaisin kaljaa

ilman pientäkään maljaa

loppu"

runo nro 2: LATTIALANKUT

"lattialankut narisee

läskit, ne karisee

jatkuvasti

mutta painoo tulee lisää

vaikka kuinka yrittää hikeentyä

hikipotta on kiva kamu

muttei hirvee namu

loppu."

ainiin, tulen ehkä illemmalla uudestaan, kunhan isäni vain tulee päivälliselle ja hakkaa mut. niin tulen, jos käteni ei ole kovin pahasti murjottu....!!!